Український пивний холдинг — поєднує натуральну якісну сировину та досвід найкращих українських пивоварів, щоб зварити натуральне пиво. Використовується артезіанська вода та лише найкращий хміль. Усі інгредієнти варяться, бродять та доброджують на німецькому обладнанні.
Квас Бочковий
Квас Термін зберігання – у ПЕТ пляшці 1,5 л — 90 діб
Натуральний квас бочковий від торгової марки «Український пивний холдинг» проводиться шляхом традиційного бродіння. У процесі виробництва не використовуються концентрати або замінники квасного сусла. Охолоджений квас бочковий чудово втамовує спрагу, має чудовий смак улюбленого мільйонами напою.
Квас Хлібний
Квас Термін зберігання – у ПЕТ пляшці 1,5 л — 90 діб
Хлібний квас — традиційний слов’янський напій. Ще на Русі народ примітив, що хлібний квас легко втамовує спрагу, позбавляє від втоми і швидко відновлює сили, тому в давнину часто саме квас був головним джерелом вітамінів!
Хлібний квас від компанії «Український пивний холдинг» виготовляється виключно з традиційних натуральних компонентів: житнього і ячмінного солоду, ячменю, кришталево чистої води і дріжджів. Він відмінно втамовує спрагу, а також надає тонізуючу дію завдяки вмісту в ньому екстрактивних речовин і продуктів бродіння.