Тернопільська пивоварня «Опілля»
«Пивоварня Опілля» сьогодні – найпотужніший виробник пива в області і одна з найбільших регіональних броварень в Україні по об’ємах виробництва та продажах. Шлях «Опілля» розпочався у 1851 році, саме тоді була заснована перша велика пивоварня Тарнополя. Їхній квас виготовляється з натуральної сировини лише за класичною технологією збродження квасного сусла дріжджами. Вони знають, який має бути традиційний, справжній, живий квас.
«Пивоварня Опілля» сьогодні – найпотужніший виробник пива в області і одна з найбільших регіональних броварень в Україні по об’ємах виробництва та продажах. Шлях «Опілля» розпочався у 1851 році, саме тоді була заснована перша велика пивоварня Тарнополя. Їхній квас виготовляється з натуральної сировини лише за класичною технологією збродження квасного сусла дріжджами. Вони знають, який має бути традиційний, справжній, живий квас.
Опілля «ДОМАШНІЙ КВАС»
Опілля
«Домашній Квас»
Квас Термін зберігання – у ПЕТ пляшці 1 л — 45 діб
Квас
Термін зберігання – у ПЕТ пляшці 1 л — 45 діб
«Опілля Домашній» — виготовляється з натуральної сировини шляхом збродження квасного сусла дріжджами. Смак квасу освіжає, а аромат житнього хліба дозволяє відчути справжню домашню атмосферу.
Наступний завод ↴
Наступний завод ↴
«Український пивний холдинг»
«Український пивний холдинг»
Український пивний холдинг — поєднує натуральну якісну сировину та досвід найкращих українських пивоварів, щоб зварити натуральне пиво. Використовується артезіанська вода та лише найкращий хміль. Усі інгредієнти варяться, бродять та доброджують на німецькому обладнанні.
Продукція: пляшкове пиво, розливне пиво, квас